fyens logo

Vi er på jagt efter dine spørgsmål!


Sammen kan vi blive klogere

Hvad vil du gerne vide om det, der foregår – eller måske ikke foregår – i Faaborg-Midtfyn Kommune?

Hver dag skriver vi historier fra Faaborg-Midtfyn, og selvom vi som journalister har antennerne ude mange steder, så er der selvfølgelig masser af emner og sager, vi ikke hører om eller tænker over. Og derfor har vi brug for din hjælp.

Vi vil nemlig gerne vide, hvad du gerne vil vide.

På den måde er du som læser med til at bestemme, hvad din lokale avis skal lave journalistik om, og når vi på den måde løfter i flok, tror vi på, at vi kan lave bedre og mere vedkommende journalistik for dig som læser.

Du kan spørge om alt. Måske undrer du dig over, hvorfor et gammelt faldefærdigt og ubeboet hus ikke bare bliver revet ned? Eller hvad Faaborg-Midtfyn Kommune egentlig gør for klimaet? Måske spekulerer du over, hvordan din lokale idrætsforening bliver bedre til at skaffe frivillige, måske vil du gerne vide, hvordan der kan komme flere arbejdspladser til din by, og måske undrer du dig over, hvor mange børn der mon egentlig er pr. pædagog i din lokale børnehave.

Med andre ord er ingen spørgsmål for store og ingen for små. Bare de er gode og kan interessere andre. Og er det noget, du kunne finde på at diskutere med naboen over hækken, ja så kunne det meget vel også blive til en interessant historie i avisen.